Да съградим дом на „БЪЛГАРЕ“

31 октомври 2017

Под надслов „Да съградим дом на БЪЛГАРЕ“ на 30.10 2017 година в в зала „Роял“ на хотел „Балкан“ се проведе благотворителен бал, организиран от Национален Фолклорен Ансамбъл Българе. Идеята на събитието бе набиране на средства за ремонта на новата зала на ансамбъла, любезно предоставена на НФА „БЪЛГАРЕ“ от МГИ София.

TON_6464

Събитието беше уважено от много приятели на НФА „БЪЛГАРЕ“, които подкрепят каузата и мисията на трупата, ръководена от Христо Димитров, за възраждането на българските традиции.

TON_6577

Гостите се насладиха на виртуозните изпълнения на момичетата и момчетата от „Българе“, космическия глас на Албена Вескова, майсторството на „Ла Контесе Куатро“ и „Тримата тенори“.

TON_6605

По време на тържествената вечер бе организиран и благотворителен търг на картини, средствата от който ще отидат за ремонта на новия дом на „БЪЛГАРЕ“. Творбите за търга бяха дарени също от големи приятели на ансамбъла, които не са професионални художници.

TON_6626

Разиграните платна бяха на Георги Манев, Йорданка Фандъкова, Цветелина, Елен Колева, Кубрат Пулев, Николина Чакърдъкова и др. Сред гостите на тържеството бяха сем. Шарлопови, Евгени Сакалов, Георги Манев, сем. Барбукови и много представители на бизнеса, политиката, изкуството и културата – всички до един посветени на благотворителната добра кауза. Всички те получиха благодарствен плакет за направеното дарение.

TON_6473

„Да съградим дом за БЪЛГАРЕ“ беше едно изключително събитие – апотеоз на приятелството и благотворителността.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)