Да съхраним лятото в дома си - Евън Нивън

Да съхраним лятото в дома си

25 септември 2014

Лятото отмина като падаща звезда… Да, за съжаление то вече е в миналото, но емоциите и спомените от него са живи и нищо не пречи да потърсим начин да ги пренесем и в настоящето си. Така е направила и Евън Нивън, когато преобзавела и декорирала къщата си в Лонг Айлънд, Ню Йорк.

Да съхраним лятото в дома си - Евън Нивън

Да съхраним лятото в дома си – Евън Нивън

След прекрасна ваканция със семейството си във Франция, след усетените цветове на Прованса, тя решила да запази този дух и пренесе романтичният южняшки стил в дома си.

Да съхраним лятото в дома си - Евън Нивън - 1

Евън отвори вратите на своя дом за House Beautiful и така всички ние можем да видим реализиран красивият спомен за лятото.

Да съхраним лятото в дома си - Евън Нивън - 2

Сътворен с френски спомен и топлина, домът е украсен в изискан стил – нежни и меки тонове в обемните мебели, а като контраст е добавено синьо. Разбира се – синьо! Кой ли цвят би могъл да е по-морски и по-летен?  

Да съхраним лятото в дома си - Евън Нивън - 3

Детайлите и аксесоарите също са стилизирани и носят романтичният привкус на Прованса. Обогатени с типични букети, с обемни и характерни вази, с много книги… Във всеки елемент Евън е търсила спокойствието и релакса на лятото.

Да съхраним лятото в дома си - Евън Нивън - 4

Резултатът много ни допада. А на вас?

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)