Да те убият чрез.. ръкоблудство – хорър филмът, който взриви интернет (18+)

03 септември 2017

Той е ужасяващ! Той е отмъстителен! Той е живото превъплъщение на най-страшните ти фантазии! Той е ужасяващият призрак, който ще те убие чрез…. ръкоблудство!

Всъщност, когато в началото на 2012 година, един нискобюджетен филм, наречен „Хижа в гората“ (Cabin in the Woods) разтърси хорър жанра, печелейки впечатляващите 67 млн. долара в световния боксофис (а бе направен с абсурден за филмовото изкуство бюджет), три години по-късно никой не се и замисли, когато в мрежата се появи трейлърът на лентата Handjob Cabin.

Handjob Cabin

Искрено ни се иска да коментираме тази сцена, но освен многоточие друго не ни идва наум….

Ще пропуснем буквалния превод на заглавието, което и така звучи леко абсурдно, но е факт, че промото бе така умело направено, че мнозина се подведоха по него, още повече, че в описанието бе посочен действителен режисьор (Бенет Силвърман) и актьори (Оуен Бенджамин, Джена Уилис и Никол Шипли).

Сюжетът разказва за четирима приятели, които наемат за почивка хижа в гората, без да подозират, че в нея живее отмъстителен призрак, готвещ им безброй (сексуални) изненади. Дотук нищо впечатляващо, изненадите започват, когато изгледате въпросното видео, чийто коментар вероятно може да е само WTF?!

Handjob Cabin

Безспорно обаче, момчетата от Nice Piece Productions заслужават само суперлативи за страхотното оформление на пародийния трейлър, осмиващ редица култови в бранша заглавия, като точно прекрасната работа подвежда широката публика, че става дума за реален филм. Е, него така и не го видяхме, но пък здраво се посмяхме… като за бъзик с холивудските традиции…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)