Да целунеш репортер(кат)а!

01 април 2019

Мислите ли, че Кубрат Пулев е постъпил неправилно, като целуна неочаквано интервюиращата го журналистка? Не, няма да се връщаме отново към случилото се в Калифорния, тъй като сме убедени, че то е дотолкова омръзнало на вас, колкото и на нас.

Целуни репортерите

Вместо това просто ще ви покажем, че подобна ситуация въобще не е толкова рядко явление, колкото си мислите. Предлагаме на вниманието ви забавна компилация, в която репортери стават обект на интимни страсти и ви гарантираме, че истински ще се позабавлявате.

Преди това обаче ни се иска да ви припомним и един абсолютно идентичен момент – след финала на Световното първенство по футбол през 2010 година, когато „Ла Фурия“ печели Мондиала, испанската репортерка Сара Карбонеро взима интервю от вратаря Икер Касияс минути след звездния миг.

Още воден от емоциите, той не издържа и я целува страстно по време на директното излъчване. Реакцията на красавицата е добре позната -  репликата „Мама Миа“. Днес двамата са заедно и имат две деца, а Сара отдавна е изоставил работата си като спортен журналист…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)