Маги Халваджиян

Две предавания на мястото на Слави, без проект на братя Халваджиян

06 август 2019

„Шоуто на Слави“ вече официално не е част от програмната схема на bTV, а основният въпрос е какво ще се излъчва в часовия пояс, който беше зает от предаването на шоумена в последните 19 години.

Поне засега медията крие какви са плановете й, като се знае единствено, че се работи по ново издание на риалити шоуто „България търси талант“, а другите проекти се пазят в тайна. Въпреки това bTV намекна, че от есента в този пояс няма да има само едно предаване, а ще са няколко в различните дни от седмицата.

Шоуто на Слави

Едното вероятно ще е съвсем ново, а другото – нов сезон на вече позната на зрителите рубрика. Абсолютно сигурно е обаче, че нито едно от тях няма да е дело на братя Халваджиян. Продуцентите преговарят с телевизията, но поне тази есен тяхно предаване няма да има.

Далеч по-вероятно е в някои от дните да се излъчват „Комиците“, които вече имат заснети доста епизоди и търсят „пристан“ за тях. При всички положения категорична яснота по въпроса ще има най-рано в началото на септември.

И макар за мнозина „Шоуто на Слави“ отдавна да се изчерпа, то изниква и един друг въпрос – ще успее ли bTV да намери достоен негов заместник в битката за зрителския вот…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)