Дебют на Джони Деп като лице на Dior

Дебют на Джони Деп като лице на Dior

06 септември 2015

Излезе новото рекламно видео на Dior, в което Джони Деп прави своя дебют в ролята на лице на легендарната  френска марка.

Рекламата на мъжкия аромат Sauvage („Див“), както бе обещано, е направена в духа на традиционен американски  road movie: героят на Деп напуска скучния мегаполис, за да избяга на свобода – в пустинята, където е само той със своя Dodge и дивите обитатели на тези места… В късометражната лента чуваме Деп да казва „Трябва да се махна от тук, но накъде? Не знам.” и така започва неговото приключение, в което превзема пътищата от Лос Анджелис до Джошуа трий, Калифорния, в изключителния Dodge Challenger.

О, и гримът му е в духа на Джак Спароу.

Дебют на Джони Деп като лице на Dior

Видеото е дело на  модния фотограф Жан-Батист Мондино, в чийто портфолио присъстват множество снимки и корици за Vogue и други модни списания, както и клипове на едни от най-известните изпълнители. Достатъчно е да споменем, че именно Mondino е автор на редица видеа на Мадона, между които Human Nature, Justify My Love, Don’t Tell Me и Hollywood.

Специално за видеото китаристът Рей Кудър е записал оригинален рок енд рол трак.

Въпросният аромат е нова версия на класическия Eau Sauvage и се очаква да се появи на рафтовете в луксозните парфюмерии на 2 септември.

 image_big_29356

Снимки: кадри от видеото

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)