20160430-kate-1

Дебют на херцогинята: Кейт Мидълтън се появи на корицата на британския Vogue

01 май 2016

Вчерашният ден може да се счита за своебразен дебют на Кейт Мидълтън – херцогинята на Кеймбридж се появи на корицата на юнския брой на списание Vogue UK.

 В интернет постоянно се появяват снимки на Катрин, но досега тя никога не бе участвала във фотосесия за лъскаво списание. Съпругата на принц Уилям направи изключение във връзка с годишнината на популярното списание, което тази година отбелязва 100-години от създаването си.

„Херцогинята с радост се включи в отбелязването на юбилея на списанието, което се превърна в отлична платформа за развитието на много от познатите до момента фотографи.

Дукесата се надява в тази първа фотосесия, хората да видят нейните портрети и да оценят лекотата и непринудеността, с които са направени,”

- каза говорител на Кейт.

20160430-kate-3

Автор на снимките с Мидълтън е известният моден фотограф Джош Олинс. Негови работи не само се появяват на страниците на лъскавите списания, но и в Националната портретна галерия в Лондон. Между другото, Кейт от 2012 г. е и меценат на  музея.

Тук е мястото да припомним, че принцеса Даяна, с която често е сравнявана Кейт Мидълтън, се е появявала на корицата на Vogue три пъти.

През 1981 г., тя позира за Тони Армстронг-Джоунс, известен като лорд Сноудън. А кориците на списанието през 1991 г. и 1994 г. са  дело на Патрик Демаршелие.

20160430-kate-2

Снимки: Vogue

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)