Декорация за Великден

07 април 2018

Великден е денят в който християните честват възкресението на сина Божи Исус Христос. Тематичната декорация е от особено голямо значение, за да почувствате празника в душите и сърцата си. Доставете радост не само на вас, но и на вашето семейство и близки.

IMG_5838

Броени часове остават до големия християнски празник Великден. Това е повод да декорирате вашия дом с много любов и усет към детайла. Никой не може да отрече, че още от дете пази спомена за подготовката за предстоящия празник и тайнствената атмосфера, която завладява света около нас. Почитането на този ден чрез специална декорация и спазването на традициите учи не само нас, но и най-вече децата на вяра в доброто и възпитава естетически вкус и отношение към красивото.

30052024_1294571617311751_8540615937987715140_o

Великденската украса от цветя и декоративни елементи и тематични акценти се свързва и с настъпващата пролет, символ на безкрайността и единството на Вселената. За да се получи стилна декорация е добре да имате предварителна концепция. Само така ще придадете уникална атмосфера на дома си и всички ще бъдат във възторг от красиво подредената маса и цялостната декорация.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)