Деми Мур

Деми Мур откри труп в дома си, продава имота

09 август 2015

Холивудската звезда Деми Мур възнамерява да продаде луксозната си вила в Лос Анджелис, разкриват медиите зад Океана. Причината за решението е разигралата се наскоро там трагедия, при която млад мъж изгуби живота си.

Детайлите разкриват, че докато актрисата е била в чужбина с дъщеря си, асистентката й решава да организира парти в дома със свои близки приятели. След изминалата нощ се оказва, че момче от компанията липсва от къщата, като малко по-късно тялото му е открито в басейна. Според полицията, през нощта , докато всички са спяли, 21-годишният Еделнисън Вале е паднал във водата, но тъй като не е умеел да плува, се е удавил.

Басейнът, в който се е разиграла трагедията.

Басейнът, в който се е разиграла трагедията.

Самата Мур видимо се разстрои от случилото се, като лично поднесе съболезнования на близките на загиналия младеж.
„Загубата на дете е неописуема трагедия и с цялото си сърце споделям болката на семейството и на приятелите на младия мъж“, коментира филмовата звезда.

Сега актрисата е обявила имота, с който се сдоби през 2003 г. малко след сватбата си с Аштън Кътчър, за продан, тъй като не желае повече да се върне в него. Официалната цена е 7 млн. долара, но се предполага, че ще бъде намалена в опит по-бързо да се намерят купувачи. Най-вероятният нов дом на Деми пък ще е в Ню Йорк, където съвсем наскоро се очаква дъщеря й Румър да дебютира на „Бродеуй“ – в мюзикъла „Чикаго“.

Румър очевидно също е тръгнала по пътя на именитите си родители.

Румър очевидно също е тръгнала по пътя на именитите си родители.

Снимки: Page Six

Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)