зарязах всичко

„Денят, в който зарязах всичко”

14 февруари 2019

Има такива дни, когато ти се иска да зарежеш всичко и да започнеш от начало. Понякога на 14 февруари хората се чувстват самотни – всеки празнува по нещо, а вие не сте сигурни къде е вашето място. Ако нещо не ви допада в живота, който водите, има простичък съвет – действайте. Направете нещо, което досега никога не сте правили, дори да е нещо малко. Крачка по крачка и докато се усетите светът може да ви изглежда другояче.

Едно нещо, което лесно може да направите е да прочетете книга, която не сте чели досега. А ако е близо до емоционалното ви състояние, може да ви бъде и полезна, най-малкото да повдигне духът ви. „Денят, в който зарязах всичко” е нова книга, написана от Ан Тумио и издадена от издателство „Ера”.

Корицата на книгата „Денят, в който зарязах всичко” (Ера, 2019)

Корицата на книгата „Денят, в който зарязах всичко” (Ера, 2019)

За книгата от издателите:

„Денят, в който зарязах всичко” е свежа история за необходимостта да повярваш в себе си, да откриеш вътрешния си мир, да се научиш да казваш „не” и да започнеш да се обичаш повече.

Едва на 26 години, Уенди вече е потънала в работа и отговорности. Докато съдбата не се намесва и преобръща живота ѝ в рамките на два месеца. Изгубила почва под краката си, тя се впуска в спонтанно приключение, което далеч не е характерно за нея.

Само с една раница и група познати Уенди поема към Аржентина в опит да избяга от проблемите и ежедневието. Скоро отношенията с останалите в групата се обтягат и Уенди решава да продължи пътуването си сама. Странно е, ново е и дори малко страшно, но осъзнаването, че всичко зависи само от теб, че си свободна и силна, си струва риска. Горещите тропически джунгли, смразяващите ледници, горите с кактуси, солената пустиня очароват Уенди. А страстното танго и срещите с местни хора разкриват пред нея необятните възможности, които животът предоставя. Ако имаш смелостта да ги приемеш…

Ан Тумио с лекота ни пренася в типичната атмосфера на Аржентина. Едновременно с това разказва една лична история за трудностите и грешките, които допускаме; за начина, по който да ги превъзмогнем, за да продължим напред. Авторката ни показва как да променим това, което можем, както и как да се научим да приемаме онова, което не зависи от нас. Историята на Уенди е цветна, вдъхновяваща и позитивна.

Ан Тумио е журналист, писател и блогър. Тя живее във Франция и е посветила кариерата си на това да помага на хората да открият щастието.

Вижте още: Нова книга за една арабска принцеса

снимка: pixabay.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)