Ден на отворените врати в Столичния общински съвет

08 септември 2017

На 7 септември 2017 г. Столичният общински съвет отвори врати за всички жители и гости на София. Инициативата продължава веднъж месечно до края на годината.

Идеята „Ден на отворените врати“ е на общинския съветник Стефан Марков от партията Реформаторски блок.  Инициативата се осъществява с цел по-голяма публичност и обществена заинтересованост от процеса по осъществяването на местното самоуправление. Стефан Марков се срещна с хора, дошли със своите проблеми, свързани с осветлението, чистотата, замърсяването на въздуха, незаконното строителство и сигурността по пътищата. На срещата бяха изложени мнения и предложения за възстановяване на трамвайното трасе покрай Семинарията, поддържането на трамвайната линия и местата за паркиране около Руски паметник, размерите на такса смет, както и състоянието на сградите на минералните бани в София, които тънат в разруха.
Стефан Марков разведе гостите из сградата на Столичния общински съвет и  специално им представи залата за заседания на общинарите.  Вратите на Общината ще са отново отворени за посетители на  19.10.2017 година, а Стефан Марков лично се нае да провери казусите и съдейства за решаването на проблемите с нередностите.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Антон Хариев
постпродукция Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)