opendoors

„Ден на отворените врати“ на Smart Brokers на 19 декември в луксозен имот в кв. Бояна

18 декември 2015

На 19 декември Smart Brokers ще отвори вратите за всички ценители на архитектурата и естетически издържаните имоти на нова луксозна къща в кв. Бояна (ул. Стар Беловодски път 56), съчетание между елегантен скандинавски интериор, хармонично разположена сред борова гора.

Събитието „ден на отворените врати“ ще се състои в събота от 12.00 до 16.00 часа, като специално за гостите си компанията е подготвила подбрани храни и напитки и е допълнили интериора с нестандартните аксесоари за дома от магазин “ ДОМОCHARM“ и чудесните произведения на графиците от PRINT NEST Studio. За осветлението пък ще сe погрижат ΛΜΒΙΤΙΟ с уникални осветителни тела, които ще накарат всеки да разпознае тази съвременна къща, като желан дом.

OPEN HOUSE – МОДЕРНИЯТ НАЧИН ДА ПРОДАДЕШ ИМОТ

Новите имоти, които излизат на нашия динамичен пазар се радват на засилено търсене. Ето защо ние възприехме един интересен начин да популяризираме имотите, които предлагаме, за да достигнем до максимален брой и най-важното до най-правирните потенциални купувачи.

Open House е маркетингова програма, предназначена да гарантира, че вашият имот получава максимална експозиция на пазара.

Защо работи?

Разработили сме специална програма за презентация на пазара по такъв начин, че да създадем максимален ефект и да контактуваме с правилните потенциални купувачи.

Максимален ефект

Избираме най- удобното време за събитието предвид заетостта на нашите клиенти, лично ги каним да се присъединят и задно да изпитаме удоволствието от обитаването на едни имот с индивидуалност, лично потвърждаваме тяхното присъствие.

Водим реални купувачи

На прага на вашия дом. Имаме регистър на стотици активни купувачи , за да можем да направим стратегически правилен избор предвид техните индивидуални търсения.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)