DSC_0817

Депутати, водещи и миски на Fashion Jazz Night

06 август 2014

Изключително успешният проект Fashion Jazz Night, който се проведе в комплекс Casa Real в Св. Влас, събра аплодисментите на един куп бизнесмени, руски депутати и министри, водещата Цветанка Ризова, носителките на титлата Мисис България Малина Димитрова, бременната Йордана Димитрова и Ана Иванова, която бе придружена от двете си близначки, както и поп певицата Веси Бонева и несебърската Плейбой сензация Ивелина Прунова. Wellcome drink-a, мина под акомпанимента на гръцкия саксофонист Теодор, който преподава в един от най-добрите музикални университети в южната ни съседка. Бял ангел пък посрещаше гостите за снимки на стената на славата.

DSC_0204

Fashion Jazz Night се проведе за първи път и бе със специалното участие на Васил Петров. Класното събитие започна и завърши със стилни водни танци в басейна на комплекса. 10 топ модела дефилираха с тоалетите на бутик „Подиум“ – Бургас, бижутата на SSG, банските и плажни облекла на SugerFree, спортно-елегантните тоалети на Stella Capone, както и булченските и официални рокли на модна къща „Диома“ с главен дизайнер Мария Диомова, дъщеря на Стефан Диомов. Последното дефиле бе закрито от Мис България Даниела Неделчева, която излезе с корона на главата, а фойерверките гръмнаха в сюблимния момент.

DSC_0862

Музикалната програма бе допълнена от несебърската изпълнителка Сънхарт, както и прекръстилият се на джаз-партизанин Искрен Пецов. Водеща на руски и на български на Fashion Jazz Night бе Нина Никол.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)