derma2

Дермапланинг - източният „чудотворен“ метод, покорил Запада!

11 октомври 2018

Под мотото „Beauty is power @ Your place for Beauty!”, Бюти Шоу Естетик Център въвежда терапията ДЕРМАПЛАНИНГ, по която всички модели, актьори и знаменитости на запад, та чак до Холивуд са полудели.

Дермапланинг е наложена, абсолютно безболезнена и без контра-индикации ексфолираща процедура, която произхожда от Азия, но поради ненадминатите си мигновени резултати бързо набира популярност в модерните и известни козметични центрове и естетични клиники в САЩ и Европа, и се превръща в една от най-предпочитаните терапии за почистване на лице.

КАКВО е дермапланинг, на КОГО и КОЛКО често се прилага?

derma5

Независимо от първоначалното недоверие, което се надига у мнозина бидейки информирани, че дермапланинг се извършва посредством плъзгане на стерилен медицински скалпел, терапията при добре тренираните специалисти-козметици на Бюти Шоу Естетик Център е истински релакс, усещане за успокоение и чистота на кожата на лицето.

Самата процедура представлява ексфолиация на горния слой на епидермиса, при която се отстраняват механично „прасковените“ мъхчета от повърхността на кожата, мъртвите клетки, леките неравности, фините бръчици и милиуми,  за безупречен грим, свежо и блестящо лице, с перфектен контур и прибрани черти. Не причинява раздразнение, червенина или оттоци, а буквално трансформира, преобразява вида на нашата кожа. Една страхотна анти-ейдж регенерираща терапия за моментално подмладяване, безупречен сияещ тен и младолико излъчване.

derma01

Противно на общоприетото вярване, веднъж премахнати мъхчетата няма да пораснат по-гъсти или по-тъмни, както и няма да се превърнат в тъмно окосмяване. Дермапланинг се препоръчва веднъж в месеца и е подходяща за всеки тип кожа и всяка възраст, без разбира се, акнеичната в активна фаза.

Поради изцяло механичната си апликация без други продукти, най-сетне бременните и кърмещи дами също могат да почистят лицето си без да се притесняват от алергии или странични реакции. Веднага след процедурата е възможно поставянето на маска или апликация на пилинг, по преценка на козметика. До минимум седмица след дермапланинг резорбиращата функция на кожата е с 40% по-силна и активните съставки от продуктите за домашна грижа проникват в пъти по-ефективно.

derma3

В Бюти Шоу Естетик Център дермапланинг вече се прилага по протокол, като до края на месец ноември, клиентите ни могат да се възползват от специалната оферта – бонус пач-маска, стягаща маска против бръчки или подхранваща маска за тотална промяна, или пилинг (според типа и състоянието на кожата) за всяка терапия ДЕРМАПЛАНИНГ!

Красотата е сила @beautyshowaesthetic –  Вашето място за Красота!
Beauty is Power @beautyshowaesthetic – Your Place for Beauty!

Адрес: Бул. Тодор Каблешков, бл. 19, сграда САНАРА, магазин 1. Подробна информация за цени, продукти, промоции и процедури – www.beautyshow.bg и телефони: 0888 484 699; 02 442 5450.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)