00055846

Деси Банова и Плевнелиев очакват бебе

28 април 2018

Телевизионната водеща Деси Банова е бременна от президента Росен Плевнелиев. Тя е още в ранните месеци на бременността, твърдят запознати.

Романът между бившата синоптичка и държавния глава в периода 2012-2017 година започва миналата година по това време. Малко след като Плевнелиев заяви гордо в телевизионния ефир, че Деси е жената до него, в средите се заговори усилено, че тя може би вече е бременна.

Тогава новината се оказа просто слух, но сега вече е реалност.

Припомняме ви, че съвсем наскоро Банова разкри, че двамата са сгодени, като не се поколеба да покаже красивия си пръстен. Стана ясно, че сватбата няма да бъде в България и се очаква да се случи през лятото.
Според мълвата, приказното  тържество ще бъде в Гърция. Очаква се то да е луксозно и разточително. Ще се състои край градчето Уранополи,  където Плевнелиев има баровско имение.

Малко преди официално да потвърдят щастливата новина за очакваното бебе, президентът Росен Плевнелиев миналата седмица бе удостоен с висше отличие и почетно звание на специална церемония в катедралата „Св. Стефан“ и в рицарската зала на имперския дворец Хофбург в Австрия.

Президентът Плевнелиев бе удостоен със званието почетен рицар и носител на ордена „Св. Георги“. Това е европейски орден на Австрия и династията Хабсбург, който се базира на основания през 1308 г. от император Хайнрих VII „Стар рицарски орден Св. Георги“ или наричан още исторически „Орден на четвъртия римски кайзер“. В последствие е възобновен като орден „Св. Георги.

Високото отличие бе връчено от Карл фон Хабсбург, наследник на династията Хабсбург-Лотринген.

В рамките на своето посещение в Австрия Плевнелиев, заедно със заместник-министъра на външните работи Тодор Стоянов и българския посланик в Австрия Иван Сираков, откри представителен офис и консулство на Република България в провинция Долна Австрия.

снимки: Bulphoto

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)