Снимка: In Life

Деси Банова няма да е синоптичка, ще води свое предаване

16 януари 2018

Дългогодишното лице на прогнозата за времето на „Нова телевизия“ Деси Банова вече няма да е синоптичка. Тя поема по нов път, като според информация на „24 часа“ красавицата най-вероятно ще води свое собствено предаване в медията. Концепцията за проекта й се очаква да бъде обсъдена още до края на седмицата с генералния директор на дирекция „Информация“ в телевизията Вяра Анкова.

Банова, която отскоро има връзка с президента Плевнелиев, явно е решила, че е крайно време да поеме по нов път. Тя води прогнозата за времето от близо 20 години, но интересите й в климатичната област не се ограничават с това. Деси често взима участие в конференции и световни форуми, свързани с климатичните промени.

Нора Шопова

Нора Шопова

Новото лице, което ще заеме мястото й, представяйки прогнозата за времето, е красавицата Нора Шопова, която е добре позната както у нас, така и по света. Тя е модел с успешна кариера и е завършила „Право“ в УНСС. Шопова е красила кориците на много списания, включително на модната библия Vogue. Тя е носител и на приза „Жена на годината“ в категория „Мода“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)