5e_vyhrzt

Деси Радева с поредното Facebook излияние в подкрепа на асоциативното си мислене

03 октомври 2018

Определено до скоро ни липсваше фигурата на Първата дама в държавата. Затова пък сега – Деси Радева обилно компенсира това. Десислава Радева, съпруга на президента Румен Радев, вече се е доказала като човек със сложна асоциативна мисъл, толкова засукана, че често остава недоразбрана и недооценена. Безспорният връх в нейното творчество във Фейсбук е публикацията отпреди известно време, в която в един смислов ред бяха навързани гей парадът, хомосексуалистите, нейният котарак Чарли, страданията му и посещенията при ветеринаря, СПИН…

 

Най-прясното ѝ Фейсбук творение е посветено на залезите, изгревите, бръчките и ботокса.

Ето и новото писание на съпругата на президента:

„Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега обаче преглеждах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен – повече или по-малко.

Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен.

Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи… Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет…“, започва Радева.

След което мисълта ѝ прехвърча към „философията на ботокса“.

„Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции – без значение смях или сълзи.

Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!“, завършва тя.

И накрая като доказателство колко нашата президентша е cool е сложена и песента на AC/DC Rock or Bust.

Какво ви  става ясно от публикацията?

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)