Деси Тенекеджиева и Миро в „Живот като на кино“

31 август 2017

“Живот като на кино” е арт проект на Фондация “Стоян Камбарев” и събира в едно музика, кино и художествена фотография, като дава поле за изява на над 100 както утвърдени, така и млади артисти, музиканти, художници, фотографи, които Фондацията подкрепя.

Още по темата: Деси и Миро успяха да превърнат живота ни в кино

Деси Тенекеджиева и Миро в музикалният спектакъл Живот като на кино

Деси Тенекеджиева и Миро в музикалният спектакъл Живот като на кино

Музикален продуцент на проекта е композиторът и диригент Страцимир Павлов, който е носител на Голямата награда за полет в изкуството на Фондацията преди две години.

8

Oсвен звездите Деси и Миро в концертите участват певците Mr. VOG и Весела Янева, Борис Казаков (контрабас), Валери Ценков (ударни), Чавдар Гочев – Чарли (китара), Стоян Роянов – ЯЯ (кларинет, саксофон) и Струнно трио 3V .4

„Миро е уникален певец и артист и се радвам, че се съгласи с удоволствие да стане част от този наш толкова интересен експеримент – 12 музиканта, 17 филмови песни и композиции, 17 специални мултимедийни видео клипа и 33 фотографии, всичко това вдъхновено от любовта ни към киното. Ще изпълним едни от най-любимите филмови песни и музикални произведения и ще се опитаме да разкажем историята им лично. Защото изкуството е точно това- умението да разказваш истории по свой собствен начин. Прекрасно е и че има европейско финансиране към Министерството на културата, благодарение, на което такива идеи биха могли да се осъществят“- сподели Деси Тенекеджиева, която е и продуцент на проекта.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)