Златна котка 2019 - Фокуси в Габрово

Детски магичен лагер – за пръв път в България

10 юли 2019

Лятото е магия! А лятото на 2019 г. превръща това клише в сбъдната мечта. С подкрепата на МОН и Община „Обзор“, едни от най-атрактивните български илюзионисти организират детски лагер, в който, почивайки и забавлявайки се, децата могат да усвоят фокуси, магични трикове и илюзия.

Стремежът на организаторите от Quick Hands Project е илюзионното изкуство да измести в детското съзнание влиянието на видеоигрите и заседналия начин на живот.

Лагерът ще се вихри в периода от 13 до 19 август в станцията на „Ученически отдих и спорт“ към МОН в гр. Обзор, като неговото първо издание ще поеме 10 деца на възраст между 8 и 16 години.

Златна котка 2019 - Фокуси в Габрово

Те ще получат забавно начално образование по предмет „фокуси“, от популярни имена в магичните среди като Дани Белев и Mr. Jim. На финала младите фокусници ще станат първите посланици на „добрата магия“ в България, ще участват в голям спектакъл в централната част на Обзор и с помощта на Quick Hands Project ще организират магични демонстрации в своя град и училище.

И тъй като всеки уважаващ се фокусник винаги може да извади още и още чудеса от шапката си, момчетата от Quick Hands Project предлагат допълнителна изненада: условията в лагера ще са напълно безплатни за децата, но със забавен входящ тест. Всяко дете, което желае да стане част от магичното лятно приключение, може да кандидатства, като изпрати кратко видео на своите илюзионни умения.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)