TON_1929

Детски пролетен бал 2017

09 април 2017

 В навечерието на най-красивите християнски празници и в съзвучие с пролетта, модна агенция ДаниСтил организира Детски пролетен бал 2017.

TON_1932

Малките принцове и принцеси – модели на агенцията имаха своето весело и пълно с подаръци и настроение събитие.

Детска Модна Агенция ДаниСтил е сред най-добрите агенции в България. Агенцията разполага с фотостудио и зала, където манекените и фотомоделите имат възможността да се обучават в истинска професионална среда. Екипът е от амбициозни професионалисти, работещи целенасочено за откриването и управлението (менажирането) на нови и различни лица, с потенциал за развитие не само в модния сектор, но и в рекламни кампании на национално и международно равнище.

TON_1905

ДаниСтил създава и обучава модели, проправяйки път с професионализма си за по-нататъшното им развитие.

Успоредно с това създава картотека от нови лица, които са база данни за подбор на статисти – лица за участия в телевизионни предавания, рекламни кампании в списания, вестници, телевизии, както и в заснемането на кинопродукции.

TON_1918

Мисията на Дани Стил е да открие, да се погрижи и да покаже най-доброто, предпоставка за успешна кариера като фотомодел или статист. А и така, децата са повече от истински на модната и рекламна сцена.

снимки: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)