IMG_2866

Децата на Вселената 2015

15 юни 2015

Няма да намерите по-красиви, по-искрящи, по-чисти и истински очи от детските. Какво красиво цвете са нашите деца! Всяка тяхна дума и желание ни кара да превземаме планини и върхове. Всяка тяхна сълза ни изгаря и обръща живота ни. Светли. Красиви. Искрящи. Чисти. Мили. Непорочни… Това са нашите деца хубави! Децата са нашето бъдеще, нашето отражение на този свят. Моралът и вярванията, нашето уважение към природата, нашата толерантност. Тези и още много други черти трябва да възпитаме у следващото поколение и да направим децата ни грижовни и обичащи хора, които ще градят по-добър и съзидателен свят.

L1080527

Конкурсът „Децата на Вселената“ събира момичета и момчета от цял свят. По време на тази емоционална среща малките госпожици и господа се учат да общуват помежду си. Случва се истински и неподправен обмен на културни познания. Малчуганите имат възможност да покажат своя талант по един забавен начин и в любяща среда. Събитието се провежда всяка година в средата на юни и обхваща деца в 5 възрастови групи – момчета и момичета от петте континента се събират, за да научат нас – възрастните на толерантност, искреност и обич.

L1080631

В събота вечер малките момчета и момичета дадоха старт на поредното издание на конкурса „Децата на Вселената 2015″, организиран и продуциран от Меги Савова и провеждащ се в прекрасния ваканционен комплекс „Свети Георги Палас“ в култовата точка на Българската Ривиера Свети Влас. На опознавателната първа среща малчуганите се запознаха по между си и размениха първите си малки подаръци, усмивки и чистосърдечни поздрави.

L1080550

L1080608

L1080610

В неделя се проведе прекрасната вечер на народните носии. Многообразие от цветове, стилове, шевици, цветя и орнаменти показаха представителите на различните страни и затрудниха изключително много авторитетното жури. След много дебати голямата награда за най-красив костюм бе връчена на очарователната представителка на Филипини.

IMG_2802

IMG_2811

IMG_2818

IMG_2881

Днес предстои малките момичета и момчета да покажат големите си таланти и да бъдат избрани тазгодишните победители.

IMG_2773

IMG_2813

IMG_2839

Ние, от In Life, с удоволствие ще ви направим съпричастни на големите емоции на малчуганите от двата тура и награждаването в близките дни.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)