20200525-charlotte-post

Децата на Кейт и Уилям ще продължат обучението си у дома и след отпадане на карантината

25 май 2020

В средата на май Обединеното кралство започна постепенно да облекчава мерките и карантината от пандемията коронавирус. От 13 май много строители и работници се завърнаха на работа, а от 1 юни се предвижда възобновяване на работата на училищата и детските градини. Така всички ученици от основното училище ще трябва да се върнат в училище за месец преди летните ваканции, които започват през юли.

Кейт Миддлтон с дочерью Шарлоттой

Петгодишната дъщеря на Кейт Мидълтън и принц Уилям, Шарлът, ще трябва да седне на бюрото – нейното училище, подобно на останалите образователни институции на Великобритания, вече се подготвя за откриване след отслабването на карантината. Шарлът като ученичка в подготвителния клас ще трябва да се върне в клас, но шестгодишният й брат Джордж, който вече е във втори клас, ще може да продължи да учи дистанционно.

Кейт Миддлтон и принц Уильям с сыном Джорджем и дочерью Шарлоттой

Въпреки правилата, Шарлът може да не се присъедини към съучениците. Факт е, че родителите й планират да не изпращат дъщеря си на училище с връстниците си, а искат да продължат обучението си у дома заедно с Джордж. Кейт и Уилям искат децата им да се върнат едновременно в училище, така че не планират да ги разделят, за да избегнат стрес и за двамата.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)