Деца от Бон-Бон са избрани в световната версия на Imagine

01 октомври 2016

Деца от Бон-Бон са включени в световната версия на известната песен на Джон Ленън – Imagine, която беше представена пред дни в Ню Йорк от УНИЦЕФ и Йоко Оно.

unnamed (1)

Наред с лица като Шакира, Кейти Пери, Дейвид Гета, Неймар, Приянка Чопра, Идрис Елба и хиляди други, децата от детската музикална група даряват своя глас, за да обърнат вниманието на света към 28 милиона деца, които са принудени да напуснат домовете си заради конфликти. „Да бъдем част от инициативата на УНИЦЕФ и да подарим гласовете на децата на България с песен-призив за един по-добър свят е чест и признание за нас“, казва Рози Караславова – създател и ръководител на „Бон-БонМюзик“.

Световната версия на песента е миксирана от световноизвестния DJ Дейвид Гета, който лично е подбрал участниците в нея – и лицата и гласовете на българските деца Рая, Петра,Елена и още много малки „бонбони“ са получили сериозно място в клипа. Финалният, силен кадър в близък план пък е на малката Нора Скерлева – само на 7 години – един от най-младите таланти на Бон-Бон.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)