радина-и-деян_B

Деян Донков и Радина Кърджилова показаха бебето (снимки)

13 юли 2016

Деян Донков и Радина Кърджилова се преродиха с раждането на своето първо бебе. Малкият Христо, който е само на 3 седмици, като че е решил всички проблеми на родителите си със самото си появяване на бял свят. Времето, в което двамата се караха и дърпаха по улиците, вече е в историята. В момента те са на върха на щастието, не спират да се усмихват и да се държат за ръце, пише столичен ежедневник. Актьорското семейство бе засечено, докато разхождаше новороденото си бебе по централните софийски улици през уикенда. Доскоро нетипично за двамата родители, те изглеждаха спокойни и доволни от живота. Ако преди време Радина най-често изглеждаше нацупена и страдаща, сега цялото й лице излъчваше щастие. Деян пък, който преди раждането на детето най-често бе нервен в присъствието на половинката си, с която постоянно се караше, сега също бе усмихнат, спокоен и очевидно щастлив.

deqn-radina-bebe

Деян и Радина на разходка с малкия

Семейството се премести в ново, по-широко жилище, малко преди раждането на бебето. Около 7,30 часа вечерта родителите излязоха да разходят детето по хлад. От пръв поглед личеше, че Радина е свалила доста от натрупаните по време на бременността килограми, които и без това не бяха много. Все още има коремче, което обаче сигурно също скоро ще се прибере.

1468309341-eto-go-nai-shtastlivoto-semeistvo-v-darjavata-parvi-snimki-na-radina-deian-i-bebeto-2

Щастливите родители

Кърджилова очевидно няма много време да се гласи, защото се беше облякла в съвсем обикновена червена рокличка и бе обула удобни гуменки, както правят повечето майки на новородени бебета. Красивата актриса не носеше никакъв грим, но всички, които я видяха, прецениха, че усмивката й е по-добро разкрасително средство от макиажа. Деян Донков също не се беше престарал с тоалета, като дори бе пропуснал да сложи колан на панталоните си, какъвто му е нужен, тъй като явно и той е заслабнал.

1468309342-eto-go-nai-shtastlivoto-semeistvo-v-darjavata-parvi-snimki-na-radina-deian-i-bebeto-4

Младото семейство на разходка

Двойката предпочита да разхожда детето в кошчето за кола, вместо в коша за новородени. То е по-компактно и удобно за пренасяне, а за толкова малко бебе е без значение кое от двете ще бъде избрано.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)