Джаз, уиски и правилният клуб – VEBLEN

02 септември 2016

Имаше навремето един виц: „Лорд Джон попада с един янки на северния полюс. Всеки започва да строи иглу, в което да се подслони. Американецът привършва своето, излиза и вижда, че лордът е построил три!
- За какво, по дяволите, са ти три иглута?
- Това първото е домът, в който ще живея – отвръща лорд Джон. – Това до него е клубът, в който ще ходя всяка вечер. А онова третото там е клубът, в който кракът ми никога няма да стъпи.“

DPP_3415

Е, в България нямаме такъв опит с клубовете, но определено знаем кой ще е клубът, който бихме посещавали, ако не всяка вечер – то поне всяка седмица. Неговата концепция е все още нова за тукашните разбирания, но сме убедени, че бързо ще набере популярност. Особено след вечер като тази, в която опитахме шест от най-добрите Johnnie Walker уискита: Double Black, Gold Label, Platinum Label, Blue Label, King George V, Odyssey.

DPP_3408

Разказаха ни интересни истории, разбрахме как точно да консумираме  огнената напитка, а преди това се насладихме на зашеметяващо 12 степенно меню в класния „ANDRé“. Всичко това, подправено с изисканата музика на DJ James Van Storm и удивителната Джаз банда – Sonorous.

DPP_3480

DPP_3465

Клубът е Veblen’s Tasting Club и най-малкото и Лорд Джон би му станал член.

Ако желаете и вие да се докоснете до света на ценителите, можете да го сторите на www.facebook.com/veblenone и www.veblen.com. Гарантираме ви, че си заслужава!

репортер: Калина Станева
оператор: Мартин Илков
фотограф: Антон Хариев

постпродукция: Деян Дяков


Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)