Дженифър Лорънс в „Червената лястовица” (Трейлър)

13 януари 2018

Преди дни излезе пълния трейлър на филма „Червената лястовица” („Red Sparrow”), който предстои да излезе по кината през март 2018 г. Продукцията е на 20th Century Fox, а главната роля е поверена на Дженифър Лорънс. Участват още Джоел Еджъртън, Матиас Схонартс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър, Джеръми Айрънс и др. Режисьор е Франсис Лорънс, а сценарият е на Джъстин Хейти.

„Червената лястовица”

Снимка:Кадър от филма „Червената лястовица” / imdb.com

Филмът е адаптация на книгата на Джейсън Матюс „Червената лястовица”, издадена на български език от издателство „Сиела” през 2015 г.

Снимка: Корицата на книгата „Червената лястовица” (Сиела, 2015)

Снимка: Корицата на книгата „Червената лястовица” (Сиела, 2015)

За филма:

Доминика Егорова е много неща. Дъщеря, която е решена да закриля майка си на всяка цена. Примабалерина, чиято свирепа ожесточеност е тласнала тялото и ума й чак до границите, отвъд които дебне лудостта. Майстор в съблазняването и манипулативните битки.

Когато претърпява контузия, която слага край на нейната кариера, Доминика и майка й ги очаква мрачно и несигурно бъдеще. Тогава, притисната от обстоятелствата, тя става най-новото попълнение в „Училището на врабците” – тайна разузнавателна организация, в която се тренират изключителни млади хора като нея, за да използват телата и умовете си като оръжия. След перверзен и доста садистичен тренировъчен процес, тя се оказва най-опасното „Врабче”, създадено от програмата. На Доминика е нужно да помири своята същност със съзнанието каква сила притежава – животът й вече не е същият и всички, на които държи, са изложени на сериозен риск, включително и агентът на ЦРУ, който се опитва да я убеди, че той е единственият човек, на когото може да се довери.

Плакатът на филма „Червената лястовица” с Дженифър Лорънс

Плакатът на филма „Червената лястовица” с Дженифър Лорънс

Публикацията подготви Силвия Аризанова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)