Кой кого не е ясно! Но усмивката е предвестник за задаваща се буря...

Джени Суши проговори: 600 000 долара обезщетение и няма дело срещу Кубрат!

08 април 2019

Мотивите на скандалната репортерка Джени Суши да наеме легендарната адвокатка Глория Олдред и да се захване с Кубрат Пулев вече са кристално ясни. Журналистката и юристът й са се свързали с родната боксова надежда и са му предали какви са исканията им, за да не се стигне до съд след случая с прословутата целувка в Лас Вегас.

Както вероятно вече сте се досетили, както обикновено става дума за пари – Суши иска обезщетение в размер на 600 000 долара – 300 000 за лична вреда и още толкова, за да оттегли жалбата си пред боксовата комисия на щата Калифорния, която отне лиценза на Пулев да се боксира на територията на щата.

Вдясно е адвокатът й Глория Олдред, която...

Вдясно е адвокатът й Глория Олдред, която…

За съжаление на Кобрата, адвокатът на репортерката, 77-годишната Глория Олдред е специализирана именно в дела за сексуално насилие и в последните четири години е изкарала точно от такива над един милиард долара обезщетения.

Сега шампионът ни ще има над какво да мисли, тъй като федералните закони зад Океана разкриват, че подобна целувка се води като „сексуално насилие на работното място“ и шансовете му да излезе чист от евентуално дело са минимални, твърди „Уикенд“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)