Джерард Бътлър

Джерард Бътлър осинови бездомно българско кученце

24 ноември 2017

Холивудската звезда Джерард Бътлър никога не е страдал от липса на внимание от страна на нежния пол, но със сигурност след днешната дата, ще се радва на още по-сериозна симпатия от страна на българските дами. Актьорът публикува снимка в профила си в Twitter, на която е в прегръдките на кученце, което както се оказва, е осиновил от…. България.

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Припомняме, че Джерард Бътлър беше у нас това лято за снимките на третия филм от хитовата екшън поредица, проследяваща приключенията на специален агент Майк Бенинг -“Код: Ангел“.

„Благодарен съм за новото малко кученце в живота ми. Тя беше бездомна и я видях, докато снимах в планината в България. Открадна сърцето ми“, разкрива актьорът в статуса си. Иначе всеки път, когато е у нас, Бътлър публикува кадри от страната ни, без да крие възхищението си. Често разпуска и по столични клубове, като извън работата в студията на „Ню Бояна“, отскача до централните заведения в София.

Джерард в компанията на министър Николина Ангелкова.

Джерард в компанията на министър Николина Ангелкова.

Това бе четвърта негова визита у нас, като е любопитно, че по време на реализацията на втория филм от сагата, той се контузи тежко и едва не остана парализиран. Тогава сериозна помощ му оказа роден кинезитерапевт, особено известен в спортните и футболните ни среди.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)