Jessica Simpson is debuting a new fragrance that will, simply, bear her name.

Джесика Симпсън с нов аромат

16 август 2014

Джесика Симпсън блести в рекламната кампания, промотираща новия й парфюм. Поредното ароматно творение на звездата се нарича Jessica Simpson.

Джесика Симпсън

Джесика Симпсън

Певицата разказа: „Мислихме върху най- различни предложения за имена, докато аз не казах: „Защо просто не го наречем на мен?“ Та аз съм вложила душата си в него.“

20140815-jes-post

Джесика Симпсън

За разлика от избора на име, при подготовката на рекламната кампания Джесика прояви много повече фантазията. Основният мотив на фотографиите, представени от звездата през юни, както и на видеото, което се появи вчера в мрежата, са перата във всякаква форма. Именно с пера в златисти нюанси е украсена и самата бутилка на новия аромат.

o.26126

Роклята на певицата в рекламната кампания, дело на Оскар де ла Рента, е също цялата в пера..

„Перата символизират духовния полет и еволюция. Аз постепенно се превърнах в това, което съм сега чрез полета на мисълта и душата. Парфюмът играе значителна роля в живота на всяка жена, защото някои аромати могат да ни пренесат в определен час или място от миналото.“, допълва Симпсън.

Джесика Симпсън

Джесика Симпсън

Джесика определя новия аромат като много „по-зрял“ в сравнение с предишния парфюм Fancy, който се радваше на голяма популярност сред клиентите. Тя споделя: „Исках този нов аромат да символизира настоящото ми място в живота – на майка, съпруга, дизайнер, личност.“

Няма как да не отбележим, че Джесика Симпсън показва прекрасна физическа форма в новото видео.

Снимки: Кадри от видеото

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)