Джино Бианкалана и Кристиана Канева

Джино Бианкалана ще се жени за красива докторка

25 януари 2019

Двукратният победител в Big Brother Джино Бианкалана e на път да надене брачния хомот. Всеобщият реалити любимец е влюбен до уши в красивата лекарка Кристиана Канева, с която са заедно малко повече от половин година и съвсем скоро възнамерява да я изненада с годежен пръстен.

Красавицата е завършила Медицинския Университет и работи в МБАЛ „Свети София“, където двамата се запознали, на метри от столичния дом на популярния ерген.

Джино Бианкалана и Кристиана Канева

Наскоро те дори се обвързаха и с татуировки – обща рисунка на халки на безименните пръсти, които при доближаване един до друг образуват сърце. За Джино това най-сетне е повод да се усмихне след тежките драми в последните няколко години.

Първо, след като дълго време не се знаеше дали въобще ще оцелее след тежката моторна катастрофа в Чикаго и последвалата загуба на баща му, с когото бяха много близки.

Самият Бианкалана споделя, че именно любовта му е дала сили да приеме случилото се и да върне желанието си за нормален живот. Да се надяваме, че хубавите емоции тепърва предстоят.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)