johnny-depp

Джони Деп на съд за разточителност

01 февруари 2017

Бившите мениджъри на Джони Деп заведоха дело срещу него. Те твърдят, че разточителният му начин на живот с разходи от над 2 милиона щатски долара на месец, е причината за финансовите му проблеми, като той е пренебрегнал многократните им предупреждения, съобщават от БТА, цитирайки АП.

Насрещният иск беше подаден в съда в Лос Анджелис, след като актьорът заведе дело срещу бившата си мениджърска компания „Мениджмънт груп“ за лошо управление на състоянието му.

Компанията посочва, че Джони Деп е платил повече от 75 милиона долара за придобиването и поддръжката на 14 жилища, френско шато и островна верига на Бахамите. Той също така е купил яхта за 18 милиона долара, лети с частни самолети и колекционира произведения на изкуството и холивудски сувенири, за които поддържа 12 съоръжения за съхранение.

Актьорът е получил многократно предупреждения от компанията, че разходите му са излезли извън контрол, но той ги е игнорирал. От своя страна Джони Деп подаде дело срещу „Мениджмънт груп“ на 13 януари, като изяви претенции за лошото управление на повече от 25 милиона долара. Той твърди, че компанията не е успяла да подаде данъчните му декларации навреме, което му струвало санкции на стойност 5,7 милиона долара. В насрещният си иск компанията посочи, че данъчните декларации на Джони Деп са подавани в срок и таксите са погасявани винаги когато той е разполагал с пари в наличност.

Фирмата „Мениджмънт груп“ ръководеше финансите на актьора от 1999 до началото на 2016 г., по време на особено доходоносен период в кариерата му. Контраделото цели да бъде получено постановление от съда, че звездата от филма „Карибски пирати“ сам е виновен за финансовите си затруднения. Компанията желае да й бъдат изплатени 560 хиляди долара, които твърди, че Джони Деп й дължи за услугите й. Тази сума се добавя към 4,2 милиона долара, които фирмата вече заяви, че е дала назаем на Джони Деп и той не ги е върнал.

Актьорът не е единственият, който има проблеми с мениджърите си. Никълъс Кейдж подаде обвинение в съда срещу бившите си мениджъри за лошо управление на 20 милиона долара от финансите му през 2009 г. Спорът беше разрешен без съдебен процес.

снимка: sheknows.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)