Джони Деп

Джони Деп проговори за обвиненията: Никога не бих посегнал на жена!

06 октомври 2018

Холивудската звезда Джони Деп най-сетне наруши мълчанието си по повод непрестанните обвинения, които сипеше срещу него бившата му половинка Амбър Хърд. Както е известно, при развода помежду им актрисата тиражира версията, че нееднократно е ставала жертва на физическо насилие от негова страна, като често прибягваше и до услугите на полицейските власти в нейна защита. Година и половина по-късно, Деп проговори, за да опровергае твърдението, че е жесток човек.

„Как мога да ударя човека до себе си, този, когото обичам? Всеки, който ме познава, знае, че аз не съм такъв. Но бяха тиражирани версии, че съм истинско чудовище! Тази история се лепна за мен и все повече се задълбочаваше, затова и реших да се защитя„, коментира звездата от „Карибски пирати“.

Джони Деп и Амбър Хърд

Той допълни, че никога не е причинявал болка на бившата си съпруга и е дал това интервю, за да защити и децата си от Ванеса Паради, които редовно били подигравани от техни приятели, че баща им е насилник и бие жени.

Според актьора, в Холивуд има истински заговор срещу него, тъй като при почти всеки повод е даван на съд, а финансовите му затруднения са го докарали почти до фалит. Джони е категоричен, че в Меката на киното има влиятелни кръгове, които просто не желаят той да бъде част от горните етажи на филмовото изкуство. А колкото до обвиненията в побой, то е редно да споменем, че преди време и от полицията в Лос Анджелис излязоха със становище, че Амбър Хърд е дала лъжливи показания и разполагат със свидетели, които ще отрекат думите й.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)