johnny-depp-kentucky-farm-1504127614

Джони Деп продава и имението си в Кентъки

03 септември 2017

Карибският пират Джони Деп съвсем забравя за тропическата екзотика на Карибските острови, когато преди години вижда това имение и конна ферма извън Лексингтън, Кентъки. Бързо се влюбва в него и го купува. За съжаление последващите му ангажименти в киното и бурята разводи и лични проблеми не му позволяват да идва често тук. Ето, сега е решил да продаде имота и да спре връзките си с красивото място от 41 акра.

Още по темата: Джони Деп продава къщата си във Венеция

johnny-depp-house-1

Това не е първият имот, който Джони Деп продава. Той продава и пентхауза си в Лос Анджелис и красивата къща във Венеция и …Имотната чистка продължава!

Още по темата: Джони Деп продава и пентхауза си в Лос Анджелис (видео)

johnny-depp-house-16

Дали причина за това е разводът му с Амбърт Хърт  или имотният портфейл е натежал на Карибския пират – не е ясно. Едно е сигурно – след като имението в Кентъки престоя на пазара от декември срещу цена от  2,9 милиона долара, след броени дни – на 15 септември сделка ще има. Това  обявиха от Halfhill Auction Group, без да конкретизират цената и името на новия купувач.

johnny-depp-house-20

Джони Деп купува имота през 1995 г. Той плаща за него тогава 950 000 долара. В последните години тук е живяла майка му Бети Сю, която почина през май 2016 г. Актьорът многократно е заявявал, че е много силно свързан с майка си.  Дори носи татуировка с името й на ръката си.

johnny-depp-house-17

Сега е моментът да разгледаме имението.  То включва два конски плевни, сервизни помещения, гараж за четири автомобила, къща за гости и апартамент за управителите.

johnny-depp-house-23

Акцентът е красивата къща, с площ приблизително 2200 квадратни метра, която съдържа просторни дневни зони, 6 спални и 6 бани. Можем да видим и гардеробната на Джони Деп…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)