Джони Деп обясни, че харесва задника си…

20 май 2017

Джони Деп гостува в шоуто на Елън Дедженеръс за да промотира последния епизод на „Карибски пирати. Отмъщението на Салазар“. Той бе провокиран от водещия  с въпроси като: „Кой е любимият ти водещ? Харесваш ли задните си части? Имаш ли си любима ругатня?“. Но емблематичния пират никак не се притесни от тези питания и ги отигра с екцентрични отговори. И съответно обясни, че харесва задника си.

Джони Деп в емблематичната си роля на Капитан Джак Спароу от Карибски пирати

Джони Деп в емблематичната си роля на Капитан Джак Спароу от Карибски пирати

Това, което откровено обаче сподели, че любимата му част от работата над снимките на „Карибски пирати“ е била посещението в детските болници. Той сподели: 

„Това беше много силно участие, защото беше импровизация за около три часа и половина. Отиваш в болницата, поздравяваш децата, виждаш радостта им и сам изпадаш във възторг от емоциите им. Където и да отивам, винаги си слагам маската на Капитан Джак Спароу и с този образ се срещам с децата, които имат съвсем не детски проблеми.  Виждам по лицата им невероятна храброст. Но не нарушавам образа на героя си, просто се старая да правя по-малко глупости, но естествено да ги има, за да ги разсмея“, споделя звездата.


Самият Деп не скрива, че много харесва образа си на пират и сподели, че е готов да го играе и на 150 години.


Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)