Джон Макенроу: Доналд Тръмп ми предложи 1 млн. да играя срещу Серина! (видео)

12 май 2018

Американската тенис легенда и бивш номер 1 в света Джон Макенроу направи любопитно признание в предаването In Depth with Graham Bensinger по NBC. Toй заяви, че преди години Доналд Тръмп в качеството си на промоутър му предложил 1 милион долара, за да проведе мач със Серина Уилямс или сестра й Винъс, информира sportal.bg.

“Получих плик от Доналд Тръмп, който тогава беше просто промоутър и никой никога не си е представял, че ще стане президент на САЩ. Това е може би най-лудият случай в историята на Щатите. В плика пишеше, че ми предлага 1 млн. за мач със Серина или Винъс.

stockholm-champions-tour-john-mcenroe

Джон Макенроу: Доналд Тръмп ми предложи 1 млн. да играя срещу Серина!

Никога в живота си не съм си казвал, че искам да изляза срещу жена, затова отказах. Сега не съм толкова уверен, колкото тогава, че ще победя, защото съм по-възрастен и по-сив. Но тогава нямах съмнения, защото съм бил световен номер 1, не бях изобщо лош играч. Децата ми обаче не вярваха, че мога да победя Серина, дори те не бяха на моя страна!

Какво ще стане обаче, ако в леката атлетика или в баскетбола, или в някой друг спорт започнат да се състезават жени срещу мъже? Ако имаме момиче в НБА? Ако някоя шампионка на 100 метра спринт се изправи срещу момче от колежа? А ако настоящият световен номер 1 излезе срещу Серина? Но не се чудят за такива случаи, а ме замесиха мен – дъртакът”, коментира Макенроу с усмивка.

снимка: atpworldtour.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)