Джордж Клуни и Хю Лори съживяват „Параграф 22″ в нов сериал (Трейлър)

16 февруари 2019

Джордж Клуни поема командването в „Параграф 22″, новия сериал на Hulu по романа на Джоузеф Хелър. Като дата на премиерата е обявена 17 май, a освен пъстрата роля на Шайскопф, Клуни също режисира и продуцира проекта.

В шестте серии Кристофър Абът играе пилота Йосарян, който просто иска да оцелее през Втората световна война и да се върне към цивилния си живот. Но амбициозният полковник Каткарт (Кайл Чандлър) постоянно вдига прага на мисии, в които трябва да се участва, преди да войник да напусне армията.

Джордж Клуни в "Параграф 22"

В актьорския състав участва и Хю Лори като мистериозния майор Де Ковърли, Джанкарло Джанини като Марсело, Даниел Дейвид Стюарт като офицер Мило Миндербиндер, Рафи Гаврон като капитан Ардварк, Остин Стоуъл като Нейтли, Греъм Патрик Мартин като пилота Ор, Джеран Хауел като Кид Сампсън, Джон Руднитски като Макуат, Кевин Дж. О’конър като Корн, Пико Александър като Клевинджър, Теса Ферер като сестра Дъкет, Луис Пулман като майор Мейджър, Джош Болт като Дънбар, Джей Полсън като Чаплейн и Джули Ан Емери като Марион.

Хю Лори в "Параграф 22"

„Параграф 22″ за последно се екранизира през 1970 година, когато режисьорът Майк Никълс снима сценария на Бък Хенри заедно с актьорите Алан Аркин, Боб Балабан, Боб Нюхарт, Антъни Пъркинс и Мартин Шийн. Клуни режисира 2 епизода, а Елън Курас и Грант Хеслов също по 2/Chr.Bg.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)