5e_lr7lut

Джуди Халваджиян: Мария и Рачков си остават добри приятели

05 септември 2017

Според продуцента Джуди Халваджиян раздялата на тв водещите няма да се отрази по никакъв начин на „Господари на ефира“. Джуди Халваджиян призна пред списание „Love style“, че раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков няма да се отрази по никакъв начин на предаването. Причината е, че през последните сезони те не са водили никога като двойка.

Тв водещите били заедно, когато преди 9 години Халваджиян решил да направи експеримент и да ги събере на екран, като си харесал Мария от друго предаване.

Впоследствие се случило така, че Джуди станал главният виновник те да се превърнат и в двойка в живота. А каква е причината за раздялата им?

„Има любов, която се ражда, има любов, която си отива…Това е животът. Няма значение кой от двамата дойде първо да ми каже, че вече не са заедно. В последно време се усещаше, че това може да се случи. Важното е, че Рачков и Мария си остават добри приятели и продължаваме да работим и с двамата”, споделя Джуди пред списанието.

Той обаче е категоричен, че не е вярна появилата се информация, че Рачков има връзка с една от адреналинките.

„Смятам, че това са само жълтини. Няма такова нещо, а и няма как да се случи, тъй като в договорите на адреналинките са включени клаузи, които им забраняват да имат лични взаимоотношения с хора от екипа“, казва още Халваджиян.

снимка: LOVEstyle

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)