Джулиана Гани и Илиян Найденов

Джулиана Гани стана първородна майка навръх Нова година

03 януари 2020

Джулиана Гани стана майка за първи път навръх Нова година. Прекрасната новина съобщи самата тя в профила си в социалната мрежа Facebook, като публикува и снимка от щастливото събитие.

„Мис Силикон 2013″, която натрупа популярност и покрай изявите си в реалити шоутата VIP Brother и „Маскираният певец“, и приятелят й Илиян Найденов са посрещнали новата година в болничната стая в компанията на новородения им син.

Любопитно е да припомним, че атрактивната блондинка успя да скрие бременността си цели седем месеца, въпреки че е популярно лице и доста сериозна активност в социалните мрежи.

бебе

Ето и какво написа тя в поста си във Facebook: „В новогодишната нощ се сбъдват мечтите на вярващите! Така бях чувала! Тази нова година обаче нямах какво да си пожелая! Небето беше озарено от цветна заря, очите ми блестяха от сълзи, а прегръдката ми запълнена от двамата мъже на моя живот!

Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота!“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)