Джулия Робъртс: Оригиналният сценарий на „Хубава жена“ имаше трагичен край!

07 юни 2019

Актрисата Джулия Робъртс изненада всички свои почитатели, след като разкри, че по първоначален сценарий, филмът, който я изстреля към славата – „Хубава жена“, съвсем не е трябвало да завърши толкова благополучно.

Хубава жена

В началото на своята кариера, тя се е явила заедно с колежката си Патриша Аркет на кастинг за роля във филма „3000″ – както е трябвало да се казва първоначално романтичната комедия. В него историята на главните герои Едуард (Ричард Гиър) и Вивиан е щяла да приключи съвсем различно и по доста драматичен начин.

„Той трябваше да ме изхвърли от колата, да ми хвърли пари и да си тръгне, зарязвайки ме в мръсна уличка“, призна Джулия за персонажа си. За нейно щастие впоследствие сценарият е пренаписан, заглавието променено, а бъдещият филм се превръща в един от най-успешните в жанра за всички времена.

Хубава женаКомедията за невероятната любов между милионер и момиче, заработващо с тялото си, излиза през 1990 година и при бюджет от 14 млн. печели близо половин милиард по световните екрани.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)