1600x800-tin-biebers-throwback-7309858-1-eng-gb-selena-gomez-heeft-gereageerd-op-justin-biebers-throwback-jpg

Джъстин Бийбър и Селена Гомес отново зaедно

02 ноември 2017

Очаквано и, разбира се, вече солидно подкрепено от нова серия снимки, Джъстин Бийбър и Селена Гомес са отново заедно. Ако двамата наистина са подновили своята връзка, това ще бъде нейното трето издание.

След раздялата си първо през 2012 година и по късно отново през 2014, двамата се виждат отново от 22-ри октомври. През изминалите от тогава само няколко дни Джъстин Бийбър и Селена Гомес биват забелязани да разговарят в кафене, както и в дома на Селена Гомес.

Поредното потвърждение, че любовната искра между Селена и Джъстин отново е пламнала дойде вчера. The Weekend или вече бившия приятел на Селена Гомес по-добре изобщо да не поглежда към снимките на Гомес и Бийбър, който се появиха в социалните мрежи снощи. Само преди ден The Weekend и Селена Гомес, след 10 месеца прекарани заедно, официално обявиха, че прекратяват връзката си поради прекалената си заетост и невъзможност да бъдат заедно. Противоположно на това, Селена и Джъстин въпреки натоварените си програми явно тези дни са имали доста време да бъдат заедно.

Вчера Джъстин Бийбър и Селена Гомес са заснети по време на колоездачна авантюра в района на Лос Анджелос и после запечатани на серия от снимки резхождайки се прегърнати. Денят на двамата млади и талантливи певци, както се вижда от снимковия материал завърша с хокей тренировка по време, на която Селена наблюдава своя любим на леда във „Валей Айс Сентър”.

Нека припомним, че Джъстин Бийбър се свързва отново със Селена Гомес, след като певицата публично обявява, че е претърпяла бъбречна трансплантация. От тогава взаимоотношенията им официално са само приятелски. Вчера обаче вероятно нещата се излязли извън „приятелските им взаимоотношения”, което е чудесна новина за всички привърженици на звездната двойка.

Как обаче новината ще бъде приета от семейството на Селена никак не е ясно. Само преди дни майката на Селена заяви публично, че Джъстин никога няма да бъде добре дошъл отново в тяхното семейство, защото според нея той е причината дъщеря ѝ да стигне до състояние на депресия. Каквото и да е мнението на семейството, приятелите и околните на Селена Гомес, само тя и Джъстин Бибър са тези, които ще решат дали хаштага #Jelena ще се завърне в социалните мрежи с пълна сила или не.

текст: Фани Богданова
снимка: elle.nl

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)