Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на бой в клетка

11 юни 2019

Идолът на тийнейджърите по света Джъстин Бийбър явно е насъбрал повечко хормони в себе си в последно време. Без да са ясни мотивите му, изпълнителят предизвика холивудската звезда Том Круз на… бой в клетка. Бийбър пусна обръщение към актьора в социалната мрежа Twitter, в което се обръща директно към 56-годишния си именит колега.

„Искам да предизвикам Том Круз на двубой. Том, ако не приемеш тази битка, значи си изплашен и никога няма да го преживееш. Кой иска да поеме организацията“, пише канадецът. В публикацията Бийбър отбеляза и президента на UFC (Ultimate Fighting Championship) Дана Уайт с молба да уреди мача.

Том Круз

Това не е първият подобен случай – така например, друга холивудска звезда Мики Рурк често влизаше в подобни двубои за радост на публиката (макар и така и да не става ясно дали всъщност не говорим единствено за шоу, а не за реални сблъсъци). Очаквано предизвикателството провокира сериозен интерес, като мнозина потребители в мрежата се зачудиха дали Том Круз ще приеме и дали е толкова добър на бой в реалността, както във филмите си.

Тук е въпросът и да припомним, че актьорът е един от малцината в Холивуд, които изпълняват сами каскадите по време на снимки, вместо да ползват дубльори… така че оптимизъм относно решението му спрямо поканата на Бийбър определено има.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)