Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър: Славата ме доведе до наркотиците и ме превърна в боклук!

08 септември 2019

Идолът на милиони тийнейджъри по света Джъстин Бийбър изненадващо публикува в профила си в Instagram емоционална изповед за пътя му до върха на славата и най-големите трудности, с които се е сблъсквал досега. Канадецът признава в поста, че не е бил готов за голямата популярност и именно тежестта й го е превърнала в най-осмиваната, съдена и омразна личност в света.

„Дистанцирах се от всички, които ме обичаха, и се криех в черупката на човека, който бях станал“, пише той. „Другите правеха всичко за мен, така че аз никога не научих основите на отговорността“, казва Бийбър, като сподели, че до 18 г. не е имал „умения за реалния свят“, въпреки „милионите долари и достъпа до всичко, което е искал“.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Той не скрива, че изстрелването му към славата като дете го е довело до депресия и непокорност, а те от своя страна са го пристрастили към наркотиците и превръщането му в „отвратителен, неуважителен към жените и агресивен човек“. Всичко това обаче е приключило, когато е осъзнал, че има хора, които го обичат и искат да му помогнат да вкара живота си в правия път. Като един от тези примери, той дава брака си с Хейли Болдуин.

„За щастие Бог ме благослови с изключителни хора, които истински ме обичат“, каза той. „Всичко това, когато всичко е против теб, те кара да продължиш да се бориш и да вярваш в себе си.“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)