Диамантено представяне на серия Diamond Dust

14 април 2016

Label.m България организира „диамантено“ представяне на новата премиум серия продукти Diamond Dust!

Събитието се проведе на 13 Април 2016 г. в клуб Tiffany Sofia със специалното участие на посланика на label.m за България – Руско Русев и очарователната водеща Станислава Кара.

TON_5545

TON_5548

На прекрасно декорираната и осветена от отблясъците на диамантите на SSG сцена очарователните водещи направиха едно запомнящо се представяне на следващо ниво козметика в премиум грижата за коса – новата серия на label.m Diamond Dust – ексклузивна комбинация от най-изтънчените редки съставки: истински черни и бели диаманти, шампанско, перли и масло от бели рози. Тези уникални съставки трансформират драстично състоянието на косата, разкривайки максималното й сияние! Истинско съкровище за косата и тялото!

TON_5576

label.m обича диамантите – особено когато те станат най-добрите приятели на косата! Тази нова и луксозна серия продукти съдържа истински частици диамантен прах, които разкриват естествения блясък на косата.

label.m обича шампанското! Не случайно отпразнува появата на най-луксозната нова серия продукти с блестящо шампанско. Именно любимото шампанизирано вино на жените е една от уникалните съставки в козметиката! Шампанското съдържа естествена PH балансираща съставка, която премахва замърсяванията и токсините, грижейки се косата да е по-плътна и здрава.

Няма нищо по-фино от класическите перли – затова те са поредната ключова съставка в най-луксозната серия продукти досега! Перлите се грижат косата ви да е подхранена и ослепително сияеща!

Червените рози са символ на любовта, но label.m обича белите. Именно масло от бели рози е четвъртата ценна съставка в новата премиум серия Diamond Dust! Розите помагат на дехидратираната коса да възстанови блясъка и гладкостта си. Най-луксозна нова серия продукти съдържа богато, но неутежняващо масло от бели рози.

TON_5660

И за да бъде картината наистина завършена и любовната магия пълна и класическа, освен диамантен прах (Diamond Dust) жените буквално бяха омагьосани от диамантените украшения на лидера във вноса и продажбите на бижута в България – Sea of Silver and Gold. Колекция от пръстени, обеци, колиета и гривни с диаманти и злато бе представена в Tiffany Sofia, която буквално привлече като магнит представителките на нежния пол. Повече за тенденциите при обработката, съвети при избора и грижата за най-добрите приятели на жените – диамантите можете да научите от репортажа ни и специалиста в тази област- г-жа Мирела Ненчова, собственик на SSG.

TON_5623

TON_5621

TON_5624

Вечерта завърши повече от зашеметяващо за част от гостите: някои от дамите си тръгнаха с пълен комплект продукти за коса с диаманти, а други – с истински диаманти от SSG. За всички останали романтични момичета - не ни остава нищо друго освен да помечтаем…

TON_5695

А за прагматичните момчета – едно напомняне: Не забравяйте, че диамантите, във всякаква форма, са не само израз на вашата любов, но и една прекрасна инвестиция, която определено не може да бъде блокирана като сметките ви в българска банка :)!

оператор: Мартин Илков
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)