Дидо от Д2

Дидо от Д2 спечели „Фермата“, грабна 100 000 лева

18 декември 2018

Деян Каменов – Дидо е големият победител във „Фермата: Съединение“. Вокалистът на D2 вдигна чека за 100 000 лева в най-успешния сезон на шоуто, като стана първият популярен участник в историята на шоуто, който спечели фермерското риалити на bTV.

Дидо постигна победата си, като в първата част от финала спечели срещу емигранта Роман Банев, а във втората част категорично надделя над европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и в двете битки. Зрителите също дадоха своя принос за триумфа на Дидо.

Дидо от Д2

Маргарита Александрова, директор „Програма“ на bTV, връчи чека за 100 000 лева на победителя и обяви началото на записванията за петия сезон на „Фермата“.

За първи път в четвъртия сезон двама популярни участници влязоха в пряка битка за голямата награда в шоуто. Опонент на Дидо беше шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова. 35-годишната спортистка от Варна спечели и двете фермерски битки – коване на мост и рязане на гредата на опонента срещу емигрантката Росица Йончева, като към точките си добави от зрителския вот.

Дидо от Д2 взе само една игра срещу опонента си Роман Банев, но зрителският вот обърна резултата в полза на рокаджията.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)