Енджи Касабие сватба

Диетоложката на звездите Енджи Касабие с приз за звездна сватба на 2016 година

29 януари 2017

С над 2500 гласа сватбата на красивата ливанка Енджи Касабие с носителя на титлата „Мистър Ливан“ Рабих Ел Зейн бе определена за победител в категорията Звездна сватба на 2016 година.

Анкетата се проведе на сайта на списание „Сватба“, а награждаването се случи по време на сватбеното изложение в столичния хотел „Балкан“ – Balcanica Wedding&Honeymoon Expo. Статуетката бе връчена от издателя на списание „Сватба“ Анета Пени на ПР специалиста на Енджи Касабие – Атанас Лазаров, който обеща да предаде почетното отличие на най-популярната диетоложка у нас, след като тя се върне от родината си, където в е очакване на трепетното събитие да стане майка.
Енджи Касабие сватба

Припомняме, че Енджи се омъжи за своя любим Рабих Ел Зейн на изключително пищна церемония, като спокойно може да се каже, че тя имаше цяла сватбена седмица, в която смени две рокли, струващи милиони. И за двата тоалета се довери на най-добрия млад дизайнер в Ливан Рами Саламун.

Енджи Касабие
Първият ден бе посветен само за рода на булката, както повелява традицията, а същинската сватба бе позиционирана в Кайро, в хотел „4 сезона“, на брега на река Нил. Сватбената рокля на булката бе с воал със 100 000 камъни „Сваровски“, кристали, диаманти и бели кехлибарени перли.

Енджи Касабие

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)