Дизайнерско готвене с българския Филип Плейн – Едис Пала в Кухня в рая, Епизод 15

25 ноември 2016

Добре дошли в новият Епизод 15 на Кухня в Рая – най- модерното, забавното и класно кулинарно шоу в  родния ТВ ефир! А какво сме ви подготвили днес?

TON_3807

Дизайнерско готвене с талантливия и провокативен Едис Пала, наричан българския Филип Плейн.

Младата звезда на модният подиум, не изневери на стила си – противоречив е може би най-точната дума за него и не само относно неговата визия. С леко ексцентричен вид и по детски чисто излъчване, той сподели, че предпочита храната да бъде приготвена от майка му, а кулинарните му умения стигат до приготвянето на яйца или пържени картофи.

TON_3824

Желанието и ентусиазма, обаче са силни оръжия, а с подкрепата на ненадминатия шеф Милош, Едис успя да приготви цял кулинарен шедьовър. Сьомга с дизайнерска декорация и много забавни моменти в новото издание на Кухня в рая.

TON_3806

Освен това лекичко ще повдигнем завесата към личният живот на талантливият ни гост, а водещата Алекс ще изкопчи малко информация относно бившата му приятелка. Какво ново му предстои, коя звездна певица ще видим за пръв път облечена от него, дразни ли го сравнението със световният дизайнер Филип Плейн или го ласкае. Какво е мнението му за стилът на българските мъже и кои са неговите клиенти.

TON_3834

Дали шеф Милош се интересува от мода и как оцени гостът ни. Помогна ли това, че във вените на Едис тече сръбска и косовска кръв или не успя да наклони везните към победа. Настъпи ли траен мир в отношенията му с водещата Алекс и стана ли кротко агне, емоционалният сърбин.
Ще валят минуси и забавни коментари. Гледайте ни започваме!

TON_3855

Досега в Кухня в Рая имахте удоволствието да видите:

Миски в Кухнята в Епизод , – как две Мисис България готвят в лицето на Ради Орцева и чаровната ни водеща Алекс Милтенова;
Епизод 2 бе нежен и прекрасен, каквато бе и нашата гостенка – Теди Кацарова;
Епизод 3 бе доста страшен, да не кажем направо криминален, защото се размятаха здраво ножове, а и госта ни беше доста страшничък – Гущера…;
В Епизод 4 тъкмо да се успокои положението…и кухнята ни от райска стана дяволска, но с помощта на Ива Екимова всичко се подреди;
Епизод 5 бе удоволствие и забавление с чаровната актриса, стилистка и дизайнерка Елена Алекси ;
В Епизод 6 наш гост бе очарователната певица Веси Бонева, която веднага редувахме със също очарователния певец в 
Епизод 7   – поп изпълнителя Владо Димов;
В  епизод 8 наш гост бе Бети Методиева, в епизод 9 „откраднахме“ живот в кухнята с Цвятко Ценов и наистина се забавлявахме!
В юбилейният 10-ти епизод гонихме каймани и латинопартизани с Искрен Пецов, а в Епизод 11 ви срещнахме със Светлана Василева.
В епизод 12 светският ПР и комуникатор Наско Лазаров се справи повече от добре с предизвикателството да приготви пълнен калмар, а в  епизод 13 слънчевата и усмихната фолк дива Кали доказа чудесни кулинарни способности!
П
оследният ни епизод бе истинско танцувално шоу и езикова колаборация между кубинец и сърбин с Арфредо Торес.

unnamed (3)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)