339_1

„Дизайнерът” е Диор

12 март 2018

Нов роман – „Дизайнерът” излезе от печат, публикуван от издателска къща „Бард”. Автор е писателят Мариус Габриел, чиято книга „Плът и кръв” събра много почитатели. Включва 352 страници. Предлага се и в електронен вариант.

Корицата на книгата „Дизайнерът” от Мариус Габриел (Бард, 2018)

Корицата на книгата „Дизайнерът” от Мариус Габриел (Бард, 2018)

За книгата от издателя:

Неотдавна омъжената Копър Райли пристига в Париж малко след освобождаването му от нацистите. Докато градът празнува свободата си, тя е заключена в затвора на един нещастен брак. Съпругът й изневерява прекалено често и Копър иска да се разделят. Останала сама в Париж, тя намира нов приятел в лицето на странен дизайнер на средна възраст от западаща модна къща. Неговата скромност и нежелание за слава са в ярък контраст със смелото изящество на моделите му. Името му е Кристиан Диор. Осъзнала гения му, Копър настоява Диор да се отдели и да продължи сам по пътя към славата. Въоръжена с фотоапарат, тя дръзко навлиза в дивия шарен свят на модната журналистика. Скоро Копър се оказва разкъсвана между чувствата си към двама ухажори и започва да анализира себе си и това, което истински желае.

Ще успее ли да поеме по един нов път към бъдеще, изпълнено с любов, докато градът  бавно се възстановява и луксът и красотата се завръщат в него?

Вижте още:  Седем мисли от Кристиан Диор за седмицата

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: everydayparisian.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)