Снимка: Прес инфо

Дизайнерът Стоян Радичев с ексклузивно модно шоу в София

16 август 2017

Един от водещите български дизайнери на бални и булчински рокли – Стоян Радичев, ще превърне в принцеси с най-новата си колекция официални тоалети кандидатките за титлата Miss MAXIM Beauty Prix 2017. Най-красивото събитие на лятна София ще се състои на 17 август от 19.30 ч. в ресторант Maxim Pool and Garden, разположен в Дипломатическия клуб в Горна баня . Журито ще оцени не само най-красивите, но и най-талантливите млади дами, които пеят, танцуват, спортуват, образоват се и имат завидни качества.

Снимка: Прес инфо

Снимка: Прес инфо

„Чувствам се щастлив от това, че създавам мода, че мога да работя нещо, което ми доставя истинско удоволствие. Най-голямата радост за мен е, когато чрез работата си правя хората щастливи. Любовта към модата и вътрешния порив за творчество, създаване на нещо ново, различно и красиво ме кара отново да се потапям в дълбините на неоткритото. Към всяка моя клиентка подхождам индивидуално, в зависимост от фигурата и личното излъчване, изисквания и идеи. В сватбените ми салони всяка дама може да намери подходяща за нея булчинска рокля, абитуриентска рокля, бална рокля или официална рокля“, споделя дизайнерът Стоян Радичев.

Снимка: Прес инфо

Снимка: Прес инфо

Междувременно вече започна гласуването за любимка на публиката. Тя ще бъде избрана в страницата на Maxim Pool and Garden, където в оспорваната надпревара поведе бъдещата синоптичка Йоана Бончева, следвана от младата дизайнерка Стефания Иванова. Домакинът на събитието – Maxim Restaurant and garden, е разположен в полите на Витоша на територията на бившия Дипломатически клуб в комплекс Глория Палас, основан през далечната 1962 г.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)