Hristo Chuchev_Destiny Quartet

Христо Чучев и Destiny Quartet в артистичен тандем за „БГ Модна икона 2016″

10 декември 2016

Дизайнерът Христо Чучев и виртуозните грации от Destiny Quartet подготвят изтънчена комбинация от мода и музика специално за „БГ модна икона 2016″. В артистичен тандем те ще закрият ревю-спектакъла непосредствено преди официалната церемония по награждаването на най-стилните българи, която ще се състои на 14 декември във Витоша Парк Хотел.

Специално за изисканото събитие, организирано от Академията за мода, Христо Чучев подготвя шикозна колекция с официални вечерни рокли от дантела. Дизайнерът разкрива предварително, че два от тоалетите са изработени от дантела, с която работи самият Ели Сааб.

Христо Чучев

Destiny Quartet със своя силно разпознаваем, оргинален и модерен прочит на класически произведения, ще създадат вдъхновяваща атмосфера за модното дефиле на Христо Чучев. Нещо повече, свирейки Гери (цигулка), Ива (виола), Лори (виолончело) и Звезди (цигулка), с елегантност и финес ще представят част от колекцията на дизайнера.

Четирите дами владеят до съвършенство печелившата комбинация от перфектна техника на изпълнение и абсолютна женственост, която ще демонстрират наред с музикалните си умения и талант по време на „БГ модна икона 2016″. Запазена марка на формацията е богатият репертоар от модерни аранжименти на произведения от класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви. Техният музикален сюрприз за събитието ще включва и известното бразилско парче Tico-Tico, композирано от Зукиня де Абреу през 1917 г. и изпълнено от тях в нов аранжимент.

Hristo Chuchev_Destiny Quartet2

Aртистичният тандем между музикалния квартет и дизайнера започва в неповторимата 5-звездна атмосферана комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев, където именно Destiny Quartet снимат фотосесия с тоалети на Христо Чучев за календара на комплекса за 2017 година. Страстта на Христо Чучев към модата и страстта на чаровниците от Destiny Quartet към музиката се преплитат и създават тяхното красиво творческо партньорсво. На елегантна „среща“ между официалната мода и класическата музика ще се насладят всички гости на „БГ модна икона 2016″.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)