15337490_1171002666286878_3033279670981324161_n

Димитър Барбуков дарява възстановяването на една къща в село Хитрино

11 декември 2016

В късните часове на вчерашния ден, строителният предприемач и известен бизнесмен Димитър Барбуков обяви своята подкрепа към жертвите на трагичния инцидент в село Хитрино. Ето какво обяви той:

„Живите затварят очите на мъртвите, мъртвите отварят очите на живите!“

В Деня на национален траур, когато скърбим и изказваме съболезнования за жертвите на трагичния инцидент в село Хитрино,  е хубаво да осъзнаем колко е важно да подкрепим живите, пострадалите и хората, които са в безизходица от трагичния инцидент. На тях да помогнем! В качеството си на българин, на бизнесмен и най-вече на човек, съпричастен със случилото се, искам да обявя моята подкрепа и дарение: Поемам да възстановя изцяло за моя сметка една къща в село Хитрино!

Правя това, защото винаги съм бил съпричастен към обществено значими каузи и не защото имам нужда от известност – аз я имам, а за да дам личен пример и да призова колегите ми – строителни фирми, производители и вносители на строителни материали – изобщо хората от строителния бранш също да подкрепят, да последват идеята ми и да се включат с дарения за възстановяване на пострадалите домове. Бих искал да дам личен пример, но с деликатност и без претенция за излишни имиджови послания. В момента хората от Хитрино изобщо нямат нужда от това. Те се нуждаят от реални действия и подкрепа.

Естествено, ще осъществя връзка с кмета на селото, за да се институционализират и планират правилно действията ми, да се съобразя с изискванията на кризисния щаб и най-вече – да ми посочат и да обсъдим коя точно къща да възстановя.Отново искам да призова колегите си също да дарят, да отворят сърцата си и заедно да помогнем кой с каквото може, за да се преодолеят трагичните последствия.

Аз като човек, който цял живот съм посветил кариерата си на това да създавам домове, зная колко важно нещо е дома, каква огромна емоционална човешка стойност има това понятие и искам да помогна. Защото мъртвите ни отварят очите на нас, живите!

Съболезнования и поклон пред жертвите!
Димитър Барбуков

15390823_1172024379518040_4775021884071967773_n

НИЕ, IN LIFE TV се присъединяваме към големия благороден жест и наистина вярваме, че това е пътят – хората един друг да си помогнат, да се подкрепим и  да помогнем на пострадалите. Защото зимата е навън, а мъката е в сърцата им!

Димитър Барбуков дарява възстановяване на една къща в с.Хитрино за своя сметка

Димитър Барбуков дарява възстановяване на една къща в село Хитрино за своя сметка

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)